Om os​

Familien på Rymarksgaarden består af Mathilde Madsen og Danni Kjeld som står for den daglige drift og vedligeholdelse af gården. Danni blev faglært landmand Januar 2012, og tog derefter Produktionsleder uddannelsen. Mathilde er også opvokset på landet, og kommer også fra en familie der har haft med landbrug at gøre det meste af livet. Viktoria, Anton og Freja går i skole, børnehave og vuggestue i hverdagene, og de synes det er hyggeligt at hjælpe deres mor og far ind imellem.

Dannis familie har flere genrationer i landbruget. Og de har som alle andre, mødt medgang og modgang. December 2016 overtog Danni Kjeld Jensen hans Farfars gård, Rymarksgaarden. Der blev tænkt mange tanker om hvad der skulle ske, skulle man prøve noget helt nyt, eller blive i de gamle sikre rammer?

Danni valgte med stor opbakning fra familien at prøve noget nyt. Han ville have special afgrøder som spinat. Og 14 dage efter ville han også have kartofler og andre grøntsager.

Så et halvt år efter, i sommeren 2017 startede han Kjeld`s Kartofler op. Vi tillader os at kalde det en succes. Der gik nemlig ikke lang tid før mange af Kjeld`s Kartofler lå hjemme ved mange lokale forbrugere. Vi håber selvfølgelig der vil være ligeså stor opbakning og succes frem over.

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firma

Gdr. Danni Kjeld Jensen

Roskildevej 402, 2630 Taastrup

Kontakt

Telefon: 40 40 27 04

E-mail: info@kjeldsgroent.dk